Filteren

Boeken

Kippenboeken zijn een goede aanschaf voor de beginnende kippenhouder of voor iemand die zich verder in het onderwerp wilt verdiepen. In het boeken assortiment van Kippenhuis staan zowel boeken die leuk zijn voor de kinderen, als boeken die zelfs voor de ervaren kippenhouder boeiend zijn. Zo heeft het E-book De Broedgids het ideale stappenplan om eieren succesvol uit te broeden en is Chickens het ideale boek om als echte kippenliefhebber op tafel te hebben liggen.

Alle kippenboeken worden uit voorraad geleverd. Boeken voor 21:30 besteld worden dezelfde dag nog verzonden en morgen thuis afgeleverd.

Meer informatie over Boeken
Tonen als Grid List

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid List

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Starten met kippen houden

Voordat je gaat beginnen met kippen houden, raden wij aan om je eerst goed in te lezen met een geschikt kippenboek. Het gaat om levende dieren en door eerst kennis op te doen over kippen, voorkom je dat je voor vervelende verassingen komt te staan. Op Kippenhuis hebben we ook een basisartikel over het starten met het houden van kippen om je op weg te helpen.

Enkele goede startersboeken zijn:

De Broedgids

Wanneer je graag kippeneieren wilt uitbroeden, dan is De Broedgids een echte aanrader. Het E-book vertelt alles over het uitbroeden van pluimvee eieren en heeft een handig stappenplan. Zowel het broeden met een broedmachine wordt beschreven, als het natuurlijk laten broeden door de hen. Daarnaast wordt alles uitgelegd over het eieren schouwen en op welke afwijkingen je dient te letten. Met De Broedgids kan iedereen eieren uitbroeden!

Waakborden

Kippenhuis heeft grappige en leuke waakborden voor kippenhouders om gasten te waarschuwen voor de kippen. Plaats het waakboord aan het begin van het erf of op het kippenhok. Ook leuk om als cadeau te geven.

Verdieping over de pluimvee industrie

Naast een groot assortiment kippenboeken, heeft Kippenhuis ook voor de pluimvee industrie enkele goede kippenboeken, zoals:

-          Eisignalen
-          Kipsignalen

Deze boeken zijn geschreven door experts en bevatten vaak boeiende onderzoeken. Handig wanneer je zelf in de industrie zit en je wilt de kwaliteit van de kippeneieren verbeteren of de algehele gezondheid van je kippen.