Borotto broedmachines

Eenvoudig, duidelijk en stevig. Dat is beste manier om een Borotto broedmachine te omschrijven. Deze degelijke broedmachines zijn robuust en hebben een simpele bediening waarmee je de temperatuur hoger en lager kunt zetten. Als uitbreiding heb je een losse automatische luchtvochtigheidsregeling die soms in één pakket zit. Ideaal om herhaaldelijk te broeden als hobbyist.

Meer informatie over Borotto broedmachines
Tonen als Grid List

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Borotto keuze hulp

Borotto heeft twee modellen broedmachines die elk weer verschillende varianten hebben. Hierdoor valt er genoeg te kiezen, maar voor welk model ga je?

 • Borotto Lumia: De Lumia’s zijn de kleinere modellen, je hebt goed zicht op de eieren en ze zijn makkelijk in gebruik. Standaard heeft de broedmachine een digitaal display en is deze tot op 0,1 graad instelbaar. Ook zit er een automatische keerinrichting in. Met de Expert versie wordt het vochtgehalte in de broedmachine automatisch geregeld. Hierdoor wordt eieren uitbroeden een eitje.
 • Borotto Real: Door de vorm van dit model is de luchtcirculatie perfect, ook als ze helemaal vol liggen met eieren. Net als de Lumia’s hebben deze broedmachines een digitaal display. Ze zijn te verkrijgen met een semi- en automatische keerinrichting. De Expert modellen regelen ook de luchtvochtigheid zelf wat ze ideaal maakt om het gehele broedproces automatisch te laten verlopen.
 • Brototto Real Plus: Dit model heeft een extra geïsoleerde bodem, hierdoor is de stabiliteit beter en de uitkomst hoger. Vooral voor wat moeilijkere soorten

Borotto Couveuse voor onderweg

De Borotto Lumia 8 broedmachine is door de meegeleverde auto-stekker (voor de sigaretten aansteker) ideaal als mini transport couveuse. De kleine broedmachine biedt plaats voor een volwassen parkiet/kleine papagaai of jonge papagaai en roofvogels. Natuurlijk kun je hiermee ook kleine pluimvee kuikens transporteren.

Borotto dealer Nederland

Kippenhuis.nl is dealer van Borotto voor de Benelux. Je kunt bij ons terecht voor reparaties, Borotto broedmachine onderdelen en bijna alle modellen van Borotto. We hebben korte lijnen met de fabriek om de broedmachines betaalbaar te houden. Alle broedmachines zijn voorzien van een Nederlandse handleiding.

Borotto onderdelen

Van alle merken in ons assortiment nemen wij ook de onderdelen op in ons online aanbod. Zo kunnen we snel een onderdeel voor je vervangen of naar je opsturen. De meeste Borotto onderdelen hebben wij op voorraad liggen in ons magazijn.

Borotto broedmachine reparatie

Is er onverhoopt wat stuk gegaan aan de broedmachine en kun je dit niet zelf repareren? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag. Kleine dingetjes kunnen we ter plekke repareren. Als er wat complexere zaken kapot zijn, dan willen we de broedmachine graag eerst even testen voordat we hem mee teruggeven.