Kippensnacks

Kippen snacks geven heeft vele voordelen! Het is een verantwoorde manier om de kippen te verwennen met iets lekkers en tegelijkertijd het natuurlijke scharrelgedrag te stimuleren. Strooi wat snacks in de kippenren of stop het in speciaal kippen speelgoed. Op deze manier wordt verveling tegengegaan en wordt bovendien de kans op verenpikken verkleind. De kippensnacks kunnen ook ideaal worden gebruikt bij het handtam maken van je kippen.

De overheerlijke kippensnacks van Kippenhuis zijn een gezonde aanvulling op het kippenvoer. Bestel de kippensnacks op een werkdag voor 21:30 uur en ontvang ze morgen! 

Tonen als Grid List

Producten 1-24 van 40

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

Producten 1-24 van 40

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kippen handtam maken met snacks

Kippen handtam maken begint al vanaf het moment dat ze een kuiken zijn. Door ze vanaf jongs af aan al in contact te laten komen met handen en aanrakingen, is de kans groot dat ze erg handtam zijn tegen de tijd dat ze volwassen worden. Dit proces gaat sneller wanneer de kippen lekkere snacks aangeboden krijgen elke keer wanneer ze in contact komen met je. De kippen hebben snel door dat jij staat voor iets leuks en zullen eerder geneigd zijn naar je toe te komen en zelfs uit je hand te eten.

Tussendoortjes van Kippenhuis

Lekkere trek stil je met tussendoortjes zoals vlokreeftjes, meelwormen en de insectenmix. Verkrijgbaar in grote en kleinere verpakkingen. Kippen zijn er dol op! Bovendien is het een gezonde aanvulling op basis kippenvoer. De snacks zitten vol met dierlijke eiwitten die een positief effect hebben op de gezondheid van de kippen.

 • Vlokreeftjes: Het duurt wat langer voordat de kippen eraan gewend zijn, maar als ze eenmaal de smaak te pakken hebben kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Probeer eens de 1L vlokreeftjes en kijk hoe jouw kippen reageren! 
 • Meelwormen: Het tussendoortje voor kippen bij uitstek. Kippen zijn gek op meelwormen en de dierlijke eiwitten hebben ook een positief effect op de gezondheid. Wij hebben meerdere verpakkingen. De 10L emmer met meelwormen is de echte favoriet. 
 • Insectenmix: Een samenstelling van meelwormen, vlokreeftjes en andere lekkernijen. Ideaal om de kippen te verwennen en ze eens wat anders te geven. Naast de insectenmix 3L zijn er ook andere formaten verpakkingen te krijgen.

Het scharrelen stimuleren

Scharrelen is iets wat kippen van nature de gehele dag door doen. Wanneer ze hun natuurlijke gedrag niet kunnen vertonen, raken ze verveeld en gefrustreerd wat kan uiten in vervelende gewoontes. Verenpikken is een veelvoorkomend probleem wat met name gezien wordt bij kippen zonder vrije uitloop. Door de kippensnacks in de kippenren te strooien word het scharrelen gestimuleerd en verveling tegelijkertijd tegengegaan. Door de Chickenfun te vullen met insecten uit de kippensnacks, stimuleer je je kippen om op jacht te gaan achter de bal aan!  

Kippensnacks van Teurlings

Teurlings heeft een groot assortiment kippensnacks, van meelwormen tot luzerne. Voor elke kip zit er wel wat naar wens tussen. De variatie in snacks zorgt voor een heerlijke afwisseling, wat goed is voor de kippen. Alle Teurlings kippensnacks zijn standaard bij Kippenhuis op voorraad.