Verzending en bezorgen

Elke dag doen we bij team kippenhuis.nl ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te laten bezorgen! 

Verzendkosten

Voor elke bestelde 30kg komen er verzendkosten bij je bestelling. In Nederland wordt de eerste 30kg van je bestelling gratis thuisbezorgd bij een besteding vanaf 60 euro.

Nederland €5,95 Gratis vanaf 60 euro (voor de eerste 30kg)
België €6,99 Gratis vanaf 100 euro (voor de eerste 30kg)
Duitsland €6,99

Gratis vanaf 100 euro (voor de eerste 30kg)

Zie hier naar welke landen binnen europa wij nog meer versturen.

Levertijd

Wij zijn er trots op dat 98,8% van onze bestellingen de volgende dag wordt geleverd. Als je voor 21:30 besteld op een werkdag (en alle bestelde producten zijn op voorraad) wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden! 

Besteld op: Bezorg moment*
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Bestellingen naar BE en Duitsland kunnen een iets langere levertijd hebben. Dit is een indicatie. Wij blijven afhankelijk van de postbezorger.

Vragen over de verzending

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja, de status van je bestelling kan je gemakkelijk volgen in jouw account. Ook krijg je een bevestigings e-mail met een traceercode en hebben we een pagina met “volg je pakket". Onze bezorgservice stuurt in de ochtend een e-mail met daarin een tijdvak van één uur waarin het pakket wordt afgeleverd zodat je niet lang thuis hoeft te blijven.

Kan ik aangeven als ik niet thuis ben?
Als je niet thuis bent, kun je dit doorgeven via de mail die je gehad hebt via onze vervoerder. Je kunt dan neerzet toestemming geven. Als dit niet lukt wordt het pakket afgeleverd bij een pakketpunt bij jou in de buurt. Soms wordt het pakket afgegeven bij de buren.
Wat gebeurd er als ik de bezorger heb gemist?
De bestelling wordt één keer op jouw adres aangeboden. Als je niet thuis bent, proberen ze het pakket af te leveren bij de buren of bij de dichtstbijzijnde parcelshop. Hier krijg je dan een e-mail van. Het pakket blijft 7 dagen bij de parcelshop liggen. Als je de bestelling niet ophaalt, wordt het automatisch naar ons teruggestuurd. Helaas moeten wij dan wel de verzendkosten in rekening brengen. Ook als de bestelling verzendkosten gratis waren.
Hangt de verzendtijd af van de gekozen betaling?
De meeste betalingsopties (zoals ideal) worden direct geverifieerd
Kan ik het bezorgadres wijzigen?

Dat kan door na het bestellen telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Wij kunnen het adres aanpassen totdat de bestelling is ingepakt. Daarna kun je het adres aanpassen via de e-mail die je ontvangt van onze vervoerder met de verzendinformatie van jouw bestelling.

Kan ik een bezorgdatum kiezen?
Bij het bestellen kun je tot drie dagen vooruit een bezorgdatum kiezen. Staat jouw gewenste datum er niet tussen dan kan je de klantenservice bellen of mailen om een datum te bespreken. Wij houden dan je bestelling apart totdat we hem mogen versturen.
Kan ik mijn bestelling bij een pakketpunt laten bezorgen?
Zeker! Via de bezorgopties bij het bestellen kun je het gewenste pakketpunt kiezen van onze vervoerder.
Kan ik mijn bestelling afhalen?

Je kunt je bestelling afhalen in ons magazijn in Veenendaal. Ontdek meer informatie over het afhalen van bestellingen. Neem dan ook even een kijkje in onze showroom!

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen?
Als je bestelling niet op tijd is aangekomen, neem dan direct contact met ons op. Geef je bestelnummer door, en we gaan onmiddellijk voor je uitzoeken waar je bestelling is en zorgen voor een passende oplossing.
Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is bezorgd?

Als je bestelling beschadigd is bezorgd, stuur dan direct een e-mail met je bestelnummer, een foto van de inhoud en de doos. Met deze informatie kunnen wij  direct voor je uitzoeken hoe we dit kunnen oplossen.

Verzenden buiten Nederland

Kippenhuis.nl verzendt alleen naar landen binnen de EU. De verzendkosten verschillen per land en er geldt een maximumgewicht van 30 kg per pakket. Staat het land waar je de bestelling naar toe wilt sturen er niet bij. Neem dan contact met ons op. We zoeken het voor je uit! 

Land Verzendkosten (per 30kg) Bezorgtijd*

België

€ 6,95 1 werkdag

Duitsland

€ 6,95 1-2 werkdagen
Luxemburg € 11,99 1 werkdag
Frankrijk € 19,95 2-3 werkdagen
Denenmarken € 15,95 2-3 werkdagen
Hongarije € 34,99 3-4 werkdagen
Oosterijk € 15,95 2-3 werkdagen

*De bezorgtijd is een indicatie. Wij zijn afhankelijk van de vervoerder die voor ons de verzending bij jou thuisbezorgd.

Betaal ik btw als buitenlands bedrijf?

Ondernemingen uit het buitenland met een geldig btw-nummer hoeven geen btw over hun bestelling te betalen. Lees meer over intracommunautaire leveringen. Heeft u reeds een bestelling gedaan met btw, dan kunnen wij dit niet meer kosteloos terugdraaien.

Verzenden jullie ook naar landen buiten de EU?
Op dit moment versturen wij alleen naar landen binnen de EU.

Contactopties

heroicons/solid/phone
Bel 085 044 0500 Ma t/m vr 10:00 - 17:00
heroicons/solid/mail
E-mail ons Voor al jouw vragen over onze webshop
heroicons/solid/video-camera