Waakborden

Je gasten waarschuwen met een passende waakboord voor kippen is altijd een goed idee! Simpele, leuke en doeltreffende kippenwaakborden vind je bij Kippenhuis. Natuurlijk ook gewoon leuk voor jezelf als versiering van het kippenhok, of als cadeautje. Heb je een kippenwaakbord gezien die je bevalt? Wij leveren uit eigen voorraad. Voor 21:30 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden.

Meer informatie over Waakborden
Tonen als Grid List

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid List

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Jouw bezoekers beschermen ;)

De meeste kippen zijn harstikke rustig en tam, maar er zitten ook druktemakers en herrieschoppers tussen. Je kunt de bezoekers met een waakbord altijd laten weten dat de kippen los op het erf rond lopen. Natuurlijk is het ook leuk om het kippenhok te decoreren met een opvallende waarschuwing.

Materiaal

Het materiaal van de bordjes uit het assortiment verschilt. Een belangrijke eigenschap is dat ze bestand zijn tegen UV, zodat de kleur zo lang mogelijk mooi blijft. Hieronder het verschil:

  • Kunststof: het bord “beware for the chickens” is van kunststof. Hierdoor is het soepel en kun je hem iets buigen. Het gaat niet snel kapot.
  • Metaal: “Chickens on patrol” is van metaal en ziet er robuust uit.
  • Gietijzer: Het ovale waakbord “beware of the chickens” is van gietijzer en geeft een authentieke uitstraling aan het kippenhok.

Kippenboeken

Wil je meer te weten komen over kippen? Dan is een kippenboek een uitstekende onafhankelijke bron van informatie. Ook een kippenboek is erg leuk om weg te geven. In het assortiment van Kippenhuis vind je een groot aantal boeken over kippen in het algemeen of gespecialiseerde informatie.