Kippenhokken

Mooie kippenhokken tegen een scherpe prijs! Dat is wat je van Kippenhuis.nl kunt verwachten. Als je een kippenhok gaat uitzoeken, is het handig om op een aantal punten te letten. Per krielkip heb je 0,25m2 nachthok en 0,5m2 kippenren nodig. Voor een gewone kip reken je met het dubbele. Wij hebben een ruim assortiment met kippenhokken van hoge kwaliteit die over een lange levensduur beschikken. 

Alle kippenhokken worden als bouwpakket geleverd en hebben iets andere bezorgtijden dan je van ons gewend bent. Dit wordt per kippenhok aangegeven. Bij vragen staat onze klantenservice voor je klaar!

Meer informatie over Kippenhokken
Tonen als Grid List

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid List

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een kippenhok kopen

Bij het kopen van een kippenhok is de ruimte voor kippen het belangrijkste. Dit noemden we hierboven al even, maar ook voor jezelf is het belangrijk dat je de ruimte hebt zodat je het kippenhok goed kunt schoonmaken. Een uitschuifbare mestlade is hierbij geen overbodige luxe. Let hier op bij de aanschaf. Alles over het kippenhok inrichten hebben we ook voor je onder elkaar gezet.

Bijzondere kippenhokken en populaire modellen

Zoek je een groot en bijzonder kippenhok? Elke kippenhokshop heeft zijn eigen populaire modellen,  zo ook bij Kippenhuis.

  • Kippenhok Pagode L: Een prachtig excentriek nachthok voor kippen met een aangekoppelde kippenren. Ideaal voor een toompje krielkippen. Dit kippenverblijf is een mooie aanvulling voor de tuin.
  • Kippenhok Maxima: Een kippenhuis met veel handigheden zoals een mestlade, extra opbergmogelijkheden en goede toegankelijkheid tot het kippenhok. Kippenhok Maxima is verkrijgbaar in bruin en wit.
  • Kippenhok Lientje: Een ideaal en ruim nachthok voor kippen. Dit kippenhok zonder ren is goed toegankelijk en komt met een legnest. Hierin kunnen zowel grote kippen, als krielkippen gehouden worden.

Kippenhok aanbieding

Ook een goedkoop kippenhok of kippenhokaanbiedingen vind je bij Kippenhuis. Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor de laatste acties en wie weet vind jij wel een goedkoop kippenhokbouwpakket om zelf in je tuin op te bouwen.

Soorten kippenhokken

Als je nog niet precies weet waar je naar opzoek bent, hebben we op kippenhuis een functie om mee te vergelijken. Door verschillende hokken die je aanspreken te vergelijken, kun je zo je gewenste kippenhok vinden.

Bodembedekking kippenhok

Een goede bodembedekking voorkomt problemen. Een goed kippenhok is schoon en droog. De bodembedekking van het kippenhok speelt hier een grote rol in. Kies voor materiaal dat weinig stof afgeeft en vocht goed absorbeert. Hiervoor is hennepvezel een uitstekende optie.

Kippen houden

Kippen houden is een prachtige hobby. Omdat het om levende dieren gaat, raden we je aan om je goed in te lezen voordat je ermee begint. In ons eerder genoemde artikel kippenhok inrichten vind je alles wat er komt kijken bij een kippenverblijf. Ben je nieuw en wil je meer informatie, dan raden we je aan om het artikel alles over kippen houden te lezen.