Kleine bakjes

Kleine voer- en drinkbakjes zijn ideaal voor het voeren van grit of kleine hoeveelheden voer en drinkwater. Maar ook voor tentoonstellingen zijn de kleine bakjes handig. Er zijn verschillende modellen die je aan de muur of aan het gaas kan hangen. In ons assortiment vind je kleine bakjes die van plastic zijn gemaakt, RVS, kunststof en nylon. Hierdoor zijn de bakjes ideaal om te gebruiken voor kippen, knaagdieren en volièrevogels.

Kippenhuis.nl heeft een groot assortiment op voorraad in ons eigen magazijn. Bestellingen voor 21:30 uur kunnen we daarom de volgende dag al bij je thuis laten bezorgen.

Meer informatie over Kleine bakjes
Tonen als Grid List

21 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Soorten bakjes

De kunststof bakjes komen in allerlei vrolijke kleuren en deze zijn goed te gebruiken bij kippen, kuikens en andere soorten pluimvee. Voor knaagdieren zijn kleine bakjes van RVS weer handiger, omdat ze deze niet stuk kunnen knagen. Wanneer je een grote groep volièrevogels hebt zijn de lange bakjes goed te gebruiken, zo kunnen alle vogels goed bij hun voer of drinkwater komen.

Kleine bakjes voor kuikens

Kuikens hebben lage bakjes nodig waar ze niet in kunnen vallen, maar wel goed bij het voer kunnen komen. De platte voerbakjes zijn veilig te gebruiken als voerbak voor de kuikens. Bij kuikenvoerbakken vind je alle andere geschikt voerbakjes voor kuikens.

Korting bij grote hoeveelheden

Voor elk klein drink of voerbakje hebben we staffelkortingen voor de grotere afnames. Op aanvraag zijn er echter nog grotere staffels mogelijk. Handig voor de grote pluimveehouders en bedrijven. Neem hiervoor contact met ons op en wij regelen het voor je!

Tijdens tentoonstellingen

De kleine bakjes zijn handig te gebruiken als je je kippen meeneemt naar tentoonstellingen. De bakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn eenvoudig op te hangen aan de kooi of neer te zetten in een speciale houder.