Verjagers

Verjaag roofdieren en ongedierte in en rondom het kippenhok met één van de verjagers uit ons ruime assortiment. Een ultrazone ongedierteverjager is de meest diervriendelijke manier om van ongedierte in en rondom het kippenhok af te komen. Met een ultrasoon geluid verjaag de dieren uit je omgeving. Hierbij breng je geen leed toe bij de ongewenste gasten.

Meer informatie over Verjagers
Tonen als Grid List

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid List

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoe werkt een dierenverjager?

Hang of plaats de verjager zodat het apparaat zoveel mogelijk van de tuin ziet. Sluit hem aan om het stroomnet of klik de batterijen in het apparaat. Stel hem vervolgens in op frequentie en gevoeligheid en laat het apparaat zijn werk doen:

  • Frequentie: afhankelijk van het te verjagen dier (hond, vos, kat, rat of muis) kun je een verjager instellen. Een verjager produceert een ultrasoon geluid die niet hoorbaar is voor mensen. Afhankelijk van de instelling kun je er verschillende dieren mee wegjagen.
  • Gevoeligheid: De sensor in het apparaat kun je in veel gevallen afstellen. Hiermee stel je bijvoorbeeld in dat hij al af gaat bij de kleinste beweging of alleen bij het zien van grotere dieren zoals een hond of kat. Dit is erg handig als je niet alles wilt wegjagen
  • Lichtflits: Sommige verjagers hebben een lichtflits die als extra hulpmiddel kan dienen om roofdieren weg te jagen.

Pluimvee & Verjagers

Op dit moment zijn er geen duidelijke aanwijzigen dat kippenlast hebben bij het vejagen van ratten, muizen en katten in en rondom het kippenhok met een verjager. Wel zijn we benieuwd naar de ervaringen. Laat van je horen als je iets anders hebt ervaren. Alvast bedankt!