Over Kippenhuis.nl

Sinds de oprichting in 2011, is Kippenhuis.nl de pluimveespeciaalzaak bij uitstek. We hebben alles voor kippen en ander pluimvee. Je kan bij ons producten kopen, inspiratie opdoen en advies over kippen vragen. Vooral dat laatste vinden we erg leuk want we helpen graag. We zijn tenslotte echte dierenliefhebbers en vinden dat je alleen goed geinformeerd dieren zou moeten houden. Onze enthousiaste klantenservice staat klaar om je te helpen.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, maar onze herkomst bevindt zich op een oude boerderij in Leidschendam. Misschien herken je het nog? In ons huidige afhaalmagazijn staan alle spullen netjes in rekken opgeslagen, zodat we ze snel bij jou kunnen bezorgen. Dit kun je nog meer van ons verwachten:

  • Groot assortiment, ruim 3000 producten voor kippen
  • Snelle bezorging, vaak de volgende dag al in huis*
  • 365 dagen recht op retour en in 5 werkdagen je geld terug
  • Afhalen is geen enkel probleem
  • Gratis advies bij vragen
  • Coole nieuwsbrief

Nieuwe website sinds 2016

In oktober 2016 heeft kippenhuis een nieuwe website in gebruik genomen. Wegens de privacy van onze klanten hebben wij geen klantgegevens overgezet. We hebben iedereen geïnformeerd, maar het kan zijn dat deze e-mail in je spambox terecht is gekomen. Heb je voor het laatst besteld in september 2016 dan raden we je aan een nieuw account aan te maken.

Wat vinden klanten van Kippenhuis:

Klant 1Kippenhuis is recent compleet vernieuwd. Wij hebben nog geen recensies verzameld van klanten die met het nieuwe systeem besteld hebben. Ben jij de eerste die wat over ons schrijft?" (24-2-2018)

Klant 2Kippenhuis is recent compleet vernieuwd. Wij hebben nog geen recensies verzameld van klanten die met het nieuwe systeem besteld hebben. Ben jij de eerste die wat over ons schrijft?" (24-2-2018)

Oprichter van Kippenhuis.nl

Eigenaar van kippenhuis

Mijn naam is Olivier van Oijen en als eigenaar van kippenhuis.nl kakel ik heel wat af. Van jongs af aan houd ik mij met dieren bezig. Het houden, verzorgen en laten opgroeien van dieren blijft facinerend. Zo had ik naast mijn studie een bijbaan in een dierenwinkel. Ik heb daar veel geleeerd en vele mensen mogen helpen met hun hobby.

Toen de webwinkels opkwamen ben ik voor mijzelf begonnen. Zo is kippenhuis.nl ook gestart. Van een ruw idee, naar een winkel waar je als kippenliefhebber echt terecht kan. Je mag me er op aanspreken als je het er niet mee eens ben. Misschien is het dan tijd om de winkel te veranderen en te verbeteren. Iets wat ook continu blijven doen.

Kippenhuis.nl is een webshop van Banzu

De webshop Kippenhuis.nl valt onder het bedrijf Banzu. In ons contact, bijvoorbeeld per mail of in de terugboeking per bank, kun je deze naam tegen komen. Banzu is een online dierenbedrijf; we runnen webwinkels en websites over dieren. Als je met Kippenhuis.nl wilt samenwerken, helpen we je bij Banzu graag verder.