Kippenhuis.nl is dé online kippen- en pluimveespeciaalzaak van Nederland. Dieren zijn onze passie en dit proberen wij te laten zien in onze online winkels. Naast het standaard assortiment bieden wij ook unieke en specialistische producten aan voor pluimvee. Dit combineren we met goede service en een snelle levering, zodat we van u een tevreden klant maken.

ver kippenhuis.nl

kippenhuis.nl is sinds half 2011 de online pluimveespeciaalzaak van Nederland. Het gaat zelfs zo goed dat wij hebben besloten onze formule door te zetten naar een nieuwe website: www.knaagdierenhuis.nl Deze webwinkels zijn beide onderdeel van het bedrijf: BANZU. Met kippenhuis.nl bedienen wij pluimvee houders met de juiste producten.  Onze kennis met dieren en ervaring met de markt zorgt er voor zorgen dat wij de nieuwste en beste producten aan u kunnen aanbieden.

Voordelen van kippenhuis.nl

 1. Specialistische kennis van onze producten
 2. Groots assortiment in dierenartikelen
 3. De nieuwste producten
 4. Voor 17:00 besteld,  morgen in huis*
 5. Eigen voorraad  
 6. Veel accessoires voor onze producten
 7. Uitgebreide productinformatie
 8. Productreviews van andere gebruikers
 9. Actuele voorraadstatus op de website
 10. Veilige betaalmethode o.a. via IDEAL
 11. Klantenservice bereikbaar via email en telefoon
 12. Snelle garantie afhandeling
 13. Ondersteuning bij uw vragen.
*kijk op de verzendpagina voor alle voorwaarden

Hier houd het voor ons niet op. Kippenhuis.nl heeft inmiddels een groot product aanbod maar wij zullen blijven zoeken naar nieuwe producten. Wij werken samen met productontwikkelaars om de beste producten te ontwikkelen. Bent u naar iets op zoek en u kunt het toch niet vinden? Laat het ons weten en wij gaan voor u op zoek!

Contactopties

 Bel 085 044 0500

Ma t/m vr 10:00 - 17:00

 E-mail ons  

Voor al uw vragen over onze webshop

 Facebook