Contactopties

 Bel 085 044 0500

Ma t/m vr 10:00 - 17:00

 E-mail ons  

Voor al uw vragen over onze webshop

 Facebook

Klantenservice

Je hebt vragen! We willen ze graag voor je beantwoorden. Neem met ons contact op per telefoon of email. Of misschien vind je de informatie wel op deze pagina. Hieronder hebben we alles beknopt neergezet. Bij vragen horen we graag van je!

 

Klantenservice in het kort

GarantieStandaard 2 jaar
Retourneren30 dagen recht op retour
BetalingsmogelijkhedenIDEAL
PayPal
Overboeking
Sofort
BedrijfsgegevensKippenhuis.nl
Fokkerstraat 39c
3905KV Veenendaal
Contact gegevens085 044 0500 (10:00 t/m 17:00u)
info@kippenhuis.nl
BankgegevensBanzu
NL72INGB0007400212

Garantie

Heeft u een product minder dan 2 jaar en is deze defect? Neem dan contact met ons op via de mail. Beschrijf hier duidelijk het probleem en voeg het bestelnummer toe. Als het probleem met blote oog te zien is ontvangen wij graag een foto. Die kun je naar ons emailen.

Betalen

Ideal:De snelste en veiligste manier. Nadat u uw bestelling heeft bevestigd wordt u omgeleid naar onze betalingsprovider (sisow). U krijgt een pagina te zien waar u via uw eigen bank de betaling kunt afhandelen. De betaling gaat via een beveiligde verbinding en zodra het bedrag is overgemaakt ontvangen wij direct een bevestiging. Voor Ideal worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Paypal:Nadat u uw bestelling heeft bevestigd en heeft gekozen krijgt u hier ook een apart venster te zien die via onze betalingsprovider wordt gegenereerd (sisow). Na het invullen van uw paypal gegevens kunt door de betaling te bevestigingen uw bestelling afronden. Bij betalingen via paypal wordt 2% van het totaal als extra kosten in rekening gebracht.

Overmaken: Het bedrag overschrijven via uw eigenbank omgeving duurt ca. 2 dagen. Het duurt het langst maar kan wel in uw eigen vertrouwde bank omgeving. Als u kiest voor de betalingsoptie overmaken heeft u 10 dagen om het bedrag over te schrijven (in overleg kan dit worden verlengd). Daarna zijn wij genoodzaakt uw bestelling te annuleren.