Contactgegevens van Kippenhuis.nl

Vragen over je bestelling of over de website, beantwoorden we graag. Ook staan we open voor opmerkingen en suggesties. Hieronder kan je snel een bericht aan ons versturen. We beantwoorden hem vaak binnen een paar uur.

Contactgegevens


Kippenhuis.nl
Fokkerstraat 39c
3905KV Veenendaal

Tel: 085 044 0500
Email: service@kippenhuis.nl

Stuur ons een mail bij vragen!

Bankgegevens


Kippenhuis.nl
IBAN: NL72 INGB 000 7400212
Bic/Swift: INGBNL2A
ING Bank

Overboekingen graag met bestelnummer.

Openingstijden

 

Webwinkel: 24 uur per dag
Klantenservice: ma t/m vr 10:00 - 17:00

Bestelling afhalen: ma t/m vr 10:00 - 17:00
Wij hebben een magazijn, geen winkel

U kunt niet bij ons pinnen!

Op feestdagen zijn wij dicht.

Bedrijfsgegevens

 

Kvk: 81422474
BTW: NL862083977B01

Kippenhuis.nl is onderdeel van Banzu

Afhalen bij kippenhuis

Adres beschrijving kippenhuis

Kies je in onze online winkel voor de optie afhalen dan kun je het beste even laten weten wanneer je komt. Onze werktijden zijn ma t/m vr tussen 10:00 en 17:00 uur, maar we zijn niet altijd bij ons afhaalmagazijn aanwezig. Wil je zekerheid, laat ons dat even weten dat je je bestelling wilt afhalen en dan zijn wij er ook!

Afrekenen bij afhalen

Afrekenen bij afhalen kan op dit moment alleen contant of via een bankoverschrijving ter plaatsen. Je bestelling online doen en (contact) betalen kan ook, kies dan bij het bestellen voor "vooruit betalen per bank".

Broedmachine kopen

Als in de onlinewinkel staat dat de broedmachine op voorraad is, kun je die ook komen bekijken. De voorraad is actueel. Als erbij staat dat de voorraad laag is, kun je vragen of we hem even vast willen houden. Dit is geen probleem, maar we doen dit niet te lang. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.

Kippenhok kopen

De kippenhokken worden bij ons, op dit moment, via een ander magazijn verstuurd en zijn daarom niet opgebouwd te bekijken.