Ms Broedmachines

Kies voor een MS broedmachine als je opzoek bent naar een robuuste broedmachine met een zeer constante kwaliteit. Een MS broedmachine gaat jaren mee en alle onderdelen zijn uit voorraad los bij ons te krijgen. MS staat bekend om zijn gelijkmatige temperatuur in de broedmachine wat een gezamenlijke uitkomst tot gevolg heeft. Vooral de slaglatten machines blinken hier in uit. 

Meer informatie over Ms Broedmachines
Tonen als Grid List

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

18 producten

Van hoog naar laag sorteren

MS levert professionele broedmachines

Kies voor een MS broedmachine als je meerdere keren eieren wilt uitbroeden en veel van een broedmachine verwacht. MS is een Nederlands merk, dat is opgericht in 1989. Sinds 2010 heeft Kippenhuis MS in het assortiment. Deze broedmachines zijn ideaal voor sportfokkers en kippenliefhebbers die gaan voor kwaliteit. Ook voor scholen zijn dit uitstekende broedmachines. De machines hebben zich bewezen door de jaren heen door hun hoge stabiliteit en makkelijk uit te voeren onderhoud. MS heeft drie types:

 • Motor broedmachine: Geschikt voor de kleine sportfokker of hobbyist die kwaliteit zoekt en voor scholen. De broedmachines zijn leverbaar met semiautomatisch keersysteem en volautomatisch keersysteem. Je hebt er een voor 35 eieren en een voor 50 eieren. Deze broedmachines leveren zeer goede resultaten. Je kunt deze broedmachines uitbreiden met een digitale vochtuitlezing en een plexiglas deur.
 • Slaglatten broedmachine: Dit type is voor de sportfokkers, onderzoekstrajecten en kleine producenten die een grote hoeveelheid eieren wil uitbroeden. De robuuste techniek zie je niet terug bij andere merken broedmachines en geeft uitmuntende resultaten. Het klimaat in de broedmachine is door de draaiende slaglatten overal hetzelfde. De slaglatten machines zijn verkrijgbaar voor 50 tot 2100 eieren. De slaglatten machines kun je uitbreiden met een digitale vochtuitlezing of een compleet automatische vochtregeling.
 • Uitkomstmachine: Deze machines worden geleverd zonder keersysteem en zijn speciaal bedoeld voor de laatste fase van het broeden. Je gebruikt een uitkomstmachine om de eieren in uit te laten komen. Door een broedmachine en uitkomstmachine te gebruiken kun je wekelijks eieren eieren inleggen in je broedmachine.

MS broedmachine keuze hulp
Hieronder een klein overzicht van de verschillende modellen van MS broedmachine. Heb je een vraag over een machine en wordt dit niet vermeldt bij het product? Vraag het de klantservice en wij zoeken het voor je uit.

Een broedmachine voor de klas

Eieren uitbroeden op school is leerzaam en goed voor de kinderen om mee te maken. Gewenst is dat de eieren uitkomen en dat je dit goed kunt zien. Ook is het handig dat de eieren automatisch gekeerd worden, omdat er in het weekend niemand aanwezig is. De MS broedmachine is uitermate geschikt voor op school, daar hij voldoet aan al het bovenstaande. De broedmachine is makkelijk in gebruik en robuust en kan wel tegen een stootje. Ook zijn de onderdelen snel te vervangen als dit nodig mocht zijn. Met de plexiglasdeur uitbreiding heb je goed zicht op de eieren.

Garantie op een MS broedmachine

De garantie op alle producten bij Kippenhuis is minimaal 2 jaar, zo ook op de broedmachines van MS. Controleer de broedmachine goed bij levering. Door transport kan er altijd wat misgaan, maar het komt weinig voor. Als de broedmachine het dan goed doet, gaat hij jaren mee. De eerste machines uit 1989 zijn nog steeds in gebruik!

MS onderdelen

In het assortiment van Kippenhuis vind je een groot aanbod aan onderdelen van de MS broedmachines. De belangrijkste items leveren we uit voorraad. Ook hebben we MS broedmachine onderdelen beschikbaar om te gebruiken voor je eigen zelfbouw broedmachine.

Levertijd grotere broedmachines

De grotere modellen worden speciaal op verzoek gemaakt. De levertijd kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij exporteren alleen na ontvangst van betaling.