MS 400 Broedmachine - Slaglatten

1.599,00
Op Aanvraag
Waarom Kippenhuis.nl?
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Besteld voor 21:30, morgen in huis!
  • 365 dagen bedenktijd
  • Vrijblijvend advies. Bel 085-0440500
Productinformatie

De MS 400 S is een slaglatten broedmachine met een zeer grote capaciteit van 400 eieren. De professionele broedmachine is geschikt om grote hoeveelheden eieren uit te broeden.

+ Een zeer grote capaciteit van 400 kippeneieren.
+ Het keren van de eieren gaat volledig automatisch.
+ Het slaglattensysteem zorgt voor een gelijke verdeling van temperatuur en lucht.
+ Doordat de motor buiten de broedmachine aanwezig is, wordt deze minder snel vies.

- De luchtvochtigheid moet zelf geregeld worden, automatische regeling is los aan te schaffen.

De MS x broedmachine is een vierkante, houten broedmachine met een witte kleur. Door zijn capaciteit van wel 400 kippeneieren en doordat de temperatuur en luchtvochtigheid constant blijven, is de machine erg geschikt voor de fokker die grootschalig eieren wilt uitbroeden op een betrouwbare manier. De eierrekken zijn geschikt voor eieren die een vergelijkbaar grootte hebben met de eieren van duiven, fazanten, krielkippen, kippen en eenden. Om eieren uit te broeden die veel groter (zoals ganzeneieren) of kleiner (zoals kwarteleieren) zijn, kun je aparte eierrekken aanschaffen.

Het keren van de eieren
De broedeieren worden in deze machine automatisch gekeerd. Het is mogelijk om de eieren van één keer per minuut tot één keer per zes uur te laten keren.

Slaglattensysteem
De MS 400S onderscheid zich van andere broedmachines met het slaglattensysteem. Bij dit systeem draait de ventilator om de eieren heen, waardoor alle eieren goed geventileerd worden en er zeer weinig temperatuur verschillen zijn. Het maakt niet uit hoeveel eieren neerlegt of waar je de eieren in legt. De uitkomstpercentage zijn hierdoor zeer goed.

Gemakkelijke reparatie
Op de MS Slaglatten broedmachines zit een garantie van 2 jaar. De broedmachines staan erom bekend dat ze veel langer mee gaan. Er word gebruikt gemaakt van makkelijk te verkrijgen onderdelen, soms zelfs te verkrijgen bij een gewone bouwmarkt. Hierdoor kun je zelf snel reparaties uitvoeren als dat nodig is. Dit is ideaal als je de broedmachine in het buitenland wil gebruiken.  

Waarom een broedmachine van MS?


MS is een Nederlands merk, de broedmachines worden met de handgemaakt in Nederland. Anders dan de meeste merken levert MS al zijn broedmachines met een Nederlandstalige handleiding.

MS broedmachines behouden hun waarde. Omdat deze broedmachines zo degelijk zijn, zijn ze erg tijdloos. Oude modellen worden nog steeds veel gebruikt. Wanneer je een machine van MS aanschaft, weet je zeker dat je hier nog vele jaren plezier van kunt hebben.

De thermostaat werkt bij MS broedmachines op 0,1 graad nauwkeurig en de broedmachine zou gemiddeld maximaal 0,3 graden van de ingestelde temperatuur mogen afwijken. De thermostaat laat alleen de werkelijke waarde zien, geen gemiddelde.

De levertijd van dit model is twee tot drie weken.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerMS_0029
Prijs1.599,00
Overschijf voorraad tekstOp Aanvraag
OnderdelenBekijk hier onderdelen van dit merk broedmachine
MerkMS broedmachine
MateriaalHout
Gewicht70kg
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Maak kans op leuke prijzen door een productbeoordeling achter te laten. Zo weten wij én andere dierenliefhebbers meteen wat je van het product vindt. Bovendien spaar je hiermee voor gratis producten.