Afhalen bij kippenhuis

Kies je in onze online winkel voor de optie afhalen dan kun je het beste even mailen of bellen om je komst te bevestigen. Onze werktijden zijn ma t/m vr tussen 09:00 en 17:00 uur, maar we zijn niet altijd bij ons afhaalmagazijn aanwezig. Wil je zekerheid, laat ons dan even weten dat je komt!

Wij zijn niet aanwezig op woensdag tot 16:00 uur.

Wij zijn somsaanwezig op zaterdag tussen 9:00 en 12:00 uur.

Zaterdagochtend open voor bezoek

In het voorjaar zijn wij zaterdagochtend open om bijvoorbeeld een nieuwe broedmachine uit te zoeken. We kunnen je voorzien van advies en je kan de producten even vasthouden. Fijn voor als je twijfelt. De koffie staat klaar!

Kijk altijd even of de gewenste datum ertussen staat:

  • Zaterdag 10-3 open tussen 9:00 en 12:00 uur (eerste opening op zaterdag)
  • Zaterdag 17-3 open tussen 9:00 en 12:00 uur
  • Zaterdag 24-3 open tussen 9:00 en 12:00 uur
  • Zaterdag 31-3 open tussen 9:00 en 12:00 uur

Staat jouw datum er niet tussen? Laat ons weten welke dag je voorkeur heeft. Als er genoeg animo is kunnen we meer datums toevoegen.

Afrekenen bij afhalen

Afrekenen bij afhalen kan op dit moment alleen contant of via een bankoverschrijving. In 2018 zijn wij voor het eerst geopend. Als er genoeg animo is zullen wij ook pin gaan aanbieden.

Locatie Kippenhuis

Kippenhuis.nl
Fokkerstraat 39c
3905KV Veenendaal

Adres beschrijving kippenhuis

Broedmachine kopen

Als in de onlinewinkel staat dat de broedmachine op voorraad is, kun je die ook komen bekijken. De voorraad is actueel. Als erbij staat dat de voorraad laag is, kun je vragen of we hem even vast willen houden. Dit is geen probleem, maar we doen dit niet te lang. Zo weet je zeker dat je niet voor niets komt.

Kippenhok kopen

De kippenhokken worden bij ons, op dit moment, via een ander magazijn verstuurd en zijn daarom niet opgebouwd te bekijken.