Vacatures & Stage

Klantenservice

Vragen over je bestelling of over de website, beantwoorden we graag. Ook staan we open voor opmerkingen en suggesties. 
Hieronder kan je snel een bericht aan ons versturen. We beantwoorden hem vaak binnen een paar uur. 

Openingstijden

Als Allround Online Marketeer heb je een breed takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheden. Je vindt het leuk om veel verschillende dingen naast elkaar te doen en het bedrijf een hogere omzet te bezorgen.

 

 

Bekijk de vacature!

Afhalen bestelling

Houd jij graag andere kippenliefhebbers op de hoogte van het laatste nieuws, maar vertel je ook graag hoe het beste kan starten door middel van tekst, spraak of video dan hebben wij het grootste platform ter beschikking om jouw droom waar te maken! 

 

 Stuur een open sollicitatie!

Contactgegevens

Als magazijnmedewerker houd jij je samen met je collega’s bezig met orders verzamelen, inkoop wegzetten, spiegelen, productiewerk en orde op zaken houden. Dit doe je in een leuk team van enthousiaste studenten!

 

 

Bekijk de vacature!

Bekijk alle actuele vacatures op Banzu.nl/vacatures

Stage bij Kippenhuis.nl 

Kippenhuis.nl is een erkend leerbedrijf voor de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor MBO-scholen. Wij begeleiden en scholen leerlingen voor de volgende opleidingen: grafische vormgeving, marketing, communicatie en e-commerce. Stage lopen bij Kippenhuis.nl is niet alleen leerzaam, maar ook leuk en uitdagend.

Als je geïnteresseerd bent in een stage bij ons, stuur dan een e-mail naar service@kippenhuis.nl met een korte beschrijving van wie je bent, je leerdoelen, een CV en de periode waarin je stage wilt lopen. We kijken uit naar je e-mail!

 

Onderdeel van Banzu BV

De webwinkel kippenhuis.nl, wordt samen met andere websites beheerd door Banzu BV: Fulfilment & Webcare Center. Een organisatie die kantoor en magazijnruimte biedt aan verschillende webwinkels die een gezamenlijk doel hebben. Specialisten zijn in hun vakgebied om potentiële klanten uitzonderlijk goed en efficiënt te kunnen helpen. 


In ons pand vind je een showroom, foto- en videoruimte, kantoor met een ruime kantine, sportruimte en verschillende activiteiten zoals darts en tafeltennis. Met ons magazijn van 800m2 hebben we altijd genoeg ruimte om direct uit voorraad te leveren.