Filteren

Puisor broedmachines

Puisor broedmachines onderscheiden zich door eenvoud. Dit is de echte budget broedmachine voor de beginnende kippenliefhebber. Je hebt goed zicht op de eieren en de broedmachine heeft prima uitkomstresultaten. Wil je het eieren uitbroeden een keer proberen, dan zijn de Puisor broedmachines ideaal om mee te starten. Je kunt er alle kanten mee op.

Als Puisor dealer heeft Kippenhuis een groot assortiment en grote voorraad beschikbaar. Voor 21:30 besteld is daarom dezelfde dag nog verzonden. Je kunt bij ons terecht voor de onderdelen en reparatie van de Puisor. De broedmachines worden gratis verzonden! Meer informatie over Puisor broedmachines
Tonen als Grid List

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid List

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Broedmachine merken

Ons assortiment bestaat uit betrouwbare broedmachines met hoge uitkomstresultaten. Wij staan achter de merken uit ons aanbod. Begin je met de leuke hobby? Lees dan ons artikel over een broedmachine uitkiezen. Elk merk heeft zijn eigen voordelen:

 • R-com: Een R-com broedmachine geeft je optimale controle tegen de hoogste betrouwbaarheid en gemak. R-com blinkt uit in volautomatische broedmachines. Het populairste model is de R-com Kingsuro Max. Kippenhuis.nl is dè R-com dealer van Nederland.
 • Brinsea broedmachines: Wil je meer controle, dan is Brinsea het merk voor jou. Bij de meeste broedmachines van Brinsea heb je veel instelmogelijkheden. De broedmachines zijn van hoge kwaliteit en zelfs bij het instapmodel, de Brinsea Eco Mini, zijn de uitkomsten bijna 100%. De Ovation 28 Advance heeft veel opties en is ook geschikt voor moeilijke pluimvee soorten.
 • MS broedmachines: Dit is een merk voor de sportfokker en voor scholen. De levensduur is enorm. MS Broedmachines van 35 jaar oud werken nog steeds. De aanschafprijs is hoger dan die van andere machines, maar verwacht je veel van de broedmachine en ben je er elk jaar mee bezig? Dan betaald deze broedmachine zichzelf zeker terug. De MS 35 automaat is het automatische instapmodel.
 • Puisor: Een zeer betrouwbare broedmachine voor een lage prijs. Puisor is ons budget broedmachine merk. Als je nieuw bent in de hobby of als veel eieren wilt uitbroeden tegen een lage prijs, dan is Puisor broedmachine het merk voor jou. De Puisor Nou 103TH is het populairste model.

Garantie op broedmachines

Op alle broedmachines (en andere producten) zit een garantie van minimaal 2 jaar bij Kippenhuis.nl. Deze gaat in op het moment dat het product bij je thuisbezorgd wordt. We begrijpen dat als een broedmachine stuk gaat, dit altijd op het verkeerde moment gebeurd. Wij proberen dan ook altijd een passende oplossing te vinden om het onderdeel zo snel mogelijk te repareren of te vervangen.

Broedmachine onderdelen

Gelukkig gaat een broedmachine langer mee dan de garantieperiode, maar het kan zijn dat er op den duur een klein onderdeeltje vervangen dient te worden door slijtage. Het voordeel van goede broedmachine merken is dat de broedmachine onderdelen ook los te verkrijgen zijn. Van alle merken in ons assortiment kunnen wij de onderdelen snel leveren. Vaak al de volgende dag, omdat we het op voorraad hebben liggen.

Starten met broeden

Eieren uitbroeden met een broedmachine is ontzettend leuk en er valt dan ook veel over te vertellen. De Broedgids gaat hier diep op in. Dit E-book is een echte aanrader voor de beginner en de ervaren hobbyist. Vol handige weetjes over het broeden.

Goedkope broedmachine

Puisor is een goedkope broedmachine met prima resultaten. De capaciteit is bij alle modellen met keerrooster hetzelfde, er is ruimte voor 51 kippeneieren. Na uitbreiding met een kwartelrooster, kan je er wel 102 kwarteleieren in kwijt. In de broedmachines zonder keerrooster kunnen ongeveer 70 kippeneieren worden uitgebroed. Deze budgetbroedmachines hebben een aantal verschillende varianten:

 • Handmatig keren: In de Puisor Basic en Puisor Exotic keer je de eieren met de hand. We raden je aan om dit minimaal 2 keer per dag te doen.
 • Semiautomatisch keren: Puisor heeft een handig keersysteem waarbij de eieren over de punt gekeerd worden. Dit geef betere resultaten dan over de zijkant. Je kunt dit met de meegeleverde keersleutel eenvoudig in één beweging doen. Ook dit raden we je aan om minimaal 2 keer per dag te doen. De Puisor Nou IO-103TH broedmachine is het populairste model.
 • Volautomatisch keren: Heb je geen tijd om zelf te keren, dan kun je ook terecht bij Puisor voor een broedmachine met volautomatisch keersysteem. Het keren van de eieren gaat dan volledig automatisch, zonder dat je hiervoor iets hoeft te doen. De Puisor X2 keert de eieren automatisch.

Instelmogelijkheden van de Puisor Nou serie

Bij de e Puisor Nou serie kan je de temperatuur niet aanpassen. Vanuit de fabriek is de tempratuur ingesteld op 38 graden Celsius en hier blijft hij op staan tijdens het gehele broedproces. Uiteraard kan die iets afwijken tijdens het broedproces. Bij de Puisor Exotic serie kun je de broedmachine instellen van 25-42 graden. Puisor heeft de volgende varianten:

 • Geen display
 • Alleen tempratuur
 • Tempratuur en luchtvochtigheid
 • Tempratuur en luchtvochtigheid + te zelf kunnen instellen van de tempratuur

Puisor Dealer

Kippenhuis.nl is de Puisor dealer van Nederland. Je kunt bij ons terecht voor reparaties, Puisor broedmachine onderdelen en alle modellen van Puisor. We hebben korte lijnen met de fabriek om de broedmachines goedkoop te houden. Ook voor grote partijen kun je bij ons terecht.

Puisor garantie en onderdelen

Op de broedmachines zit minimaal 2 jaar garantie. Als er wat stuk gaat door slijtage dan zijn de onderdelen van Puisor ook los te bestellen. Ook kunnen we de broedmachine voor je repareren, zodat je snel weer aan de slag kunt om eieren uit te broeden.