Betalingsopties bij Kippenhuis.nl

Veilig betalen en je gegevens invoeren door onze beveiligde SSL verbinding zonder verborgen extra kosten, doe je bij Kippenhuis.nl Voor vragen kun je contact met ons opnemen.

Wat zijn de betaalmethodes?

iDEALGratis
Bank overschrijvingGratis
SpaarpuntenGratis
PaypalGratis
CreditcardGratis

Opties voor andere landen:

SofortGratis
GiropayGratis
BankcontantGratis

Bestellingen worden direct verzonden nadat de betaling aan ons is bevestigd. Een bankoverschrijving kan 1-2 dagen duren. Van alle andere opties ontvangen wij binnen 5 minuten de bevestiging. Twijfel je of de bestelling is gelukt, kijk dan op jouw rekening om te zien of de betaling is afgeschreven.

Onze bankgegevens vind je bij contact en bedrijfsinformatie.

Kan ik mijn bestelling betalen bij afhalen

Een bestelling die afgehaald wordt kan ook contact betaald worden (let op: geen pin). Kies bij het online bestellen voor de optie bank overschrijving en betaal je bestelling vervolgens contant. Maak voor het afhalen van je bestelling, telefonisch een afspraak.

Kan ik achteraf betalen?

Nee, op dit moment is het niet mogelijk om achteraf, via acceptgiro of op rekening (per factuur) te betalen. Bestellingen verwerken wij als de betaling is ontvangen.

Ik twijfel of mijn bestelling is gelukt

Al je twijfelt over je bestelling dan raden wij aan om te controleren of er iets van je bankrekening is afgeschreven. Als er niets is afgeschreven, is er niet betaald en wordt je bestelling niet verstuurd. Je kan ook even contact opnemen met ons om dit te controleren.

Mijn creditcardbetaling is afgekeurd wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een creditcard betaling niet wordt goedgekeurd. De reden kunnen wij niet zien. Wij werken met de betalingsprovider MultiSafepay. Als je creditcardbetaling is afgekeurd kun je met hun contact opnemen om te achterhalen waarom de betaling is afgekeurd.

Hoe lang duurt een terug betaling?

Als je iets besteld wat je toch niet wilt hebben kan je bij ons gewoon je geld terug krijgen. Nadat wij het geld aan je overmaken duurt dit maximaal 3 dagen voordat het weer op je bankrekening is bijgeschreven.

Zijn de prijzen incl. of excl. btw?

Bij Kippenhuis.nl worden alle prijzen op de website getoond inclusief btw.

Ik ben mijn factuur kwijt, kan ik een nieuwe krijgen?

Zeker! Standaard staan in jouw account al je bestellingen overzichtelijk onder elkaar. Een account aanmaken raden we om die reden ook aan. Mocht je een bestelling gedaan hebben zonder account, kun je de factuur bij ons opvragen via de contactpagina.

Betaal ik btw als geregisterd buitenlands bedrijf?

Nee, ondernemingen uit het buitenland met een geldig btw-nummer betalen geen btw over hun bestelling. Jouw btw-nummer en bedrijfsnaam worden automatisch gecontroleerd bij de instantie VIES. Krijg je een foutmelding, controleer dan eerst je gegevens bij VIES en neem dan contact met ons op.

Kan ik met spaarpunten betalen?

Ja. Als je een account hebt, krijg je altijd spaarpunten over je bestelling. Soms hebben we speciale acties voor extra spaarpunten. Alle spaarpunten die je hebt verdient zijn in te wisselen voor al onze producten. Lees hier meer over spaarpunten.