Automatische Kippendeuren

Een automatische kippendeur beschermt de kippen tegen roofdieren en ongenodigde gasten in het kippenhok. De automatische hokopener zorgt ervoor dat het nachthok van de kippen volledig wordt afgesloten in de avond en wordt geopend in de ochtend. Naast bescherming van de kippen biedt het automatische kippenluikje ook gemak voor de kippenliefhebber. De automatische deurtjes werken zowel op batterijen als op stroom.  

Automatische hokopeners worden bij Kippenhuis uit voorraad geleverd. Dit betekend dat als je voor 21:30 uur besteld, het dezelfde dag nog wordt verzonden. Mocht je niet tevreden zijn, dan heb je 365 dagen de tijd om het product te retourneren.

Meer informatie over Automatische Kippendeuren
Tonen als Grid List

Producten 1-24 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

Producten 1-24 van 30

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bescherming tegen roofdieren en ongedierte

Een automatische kippendeur opener is ideaal om kippen in het kippenhok tegen ongedierte en roofdieren te beschermen. Doordat het nachthok van de kippen automatisch wordt gesloten, kun je het zelf niet meer vergeten te doen. Het nachthok wordt, afhankelijk van het model, op tijd of met een lichtsensor gesloten. Het biedt niet alleen bescherming tegen vossen en marters, maar ook tegen muizen en ratten. Doordat het nachthok wordt afgesloten, kunnen ook zij niet naar binnen. Een automatische kippendeur is een ideale aanvulling op ongediertebestrijding.

ChickenGuard automatische hokopener

Kippenhuis heeft het volledige gamma van ChickenGuard in het assortiment. Wij zijn erg te spreken over de kwaliteit van de ChickenGuard automatische deuropeners. Elke versie is op stroom en op batterijen te krijgen.

 • ChickenGuard Standaard: Deze automatische hokopener werkt op een tijdschakelaar. Je stelt de tijd in en het kippendeurtje gaat omhoog en omlaag wanneer jij dit hebt ingesteld. De ChickenGuard Standaard op batterijen is de voordeligste versie en ideaal voor de starter.
 • ChickenGuard Premium: De ChickenGuard Premium op batterijen is veruit de meest gekochte automatische kippendeuropener beschikbaar. Dit model werkt op een lichtsensor en hoef je daardoor nooit bij te stellen. Je hebt ook een ChickenGuard Premium met adapter.
 • ChickenGuard Extreme: Ideaal voor de grote en zware kippendeuren. De automatische kippendeuropener Extreme heeft een lichtsensor en is geschikt om kippendeuren tot 4kg automatisch te openen en te sluiten.

Weekendje weg dankzij een hokopener

Bonje met de buren is verleden tijd. Doordat het nachthok automatisch wordt geopend en gesloten, worden de buren niet ‘s ochtends vroeg door de haan wakker gemaakt. In combinatie met een trapbak of Wise kippenvoerbak is het ideaal om zonder zorgen er eventjes tussenuit te gaan.