Montage

Voor het in elkaar zetten en afbouwen van je zelfbouw broedmachine heb je broedmachine specifieke onderdelen nodig. Dit noemen wij de montage onderdelen. Dit zijn hendels, ventilatierozetten, kistsluitingen en bijvoorbeeld deurscharnieren om je zelfbouw broedmachine af te bouwen. Kippenhuis heeft een compleet aanbod om je eigen broedmachine te maken of te verbeteren.

Broedmachine montage onderdelen zijn snel besteld. Ons grote assortiment leveren we uit voorraad en als je voor 21:30 uur besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Tonen als Grid List

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Grid List

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ventilatierozet afstellen

Met een ventilatierozet kun je de luchtvochtigheid in de broedmachine beïnvloeden. Elke zelfbouw broedmachine wordt beter met een ventilatierozet. Voor optimale controle kun je naast het standaard rozet zelf met een PVC pijpje een kleintje maken om de luchtvochtigheid nog beter te kunnen afstellen.

Sluitingen en scharnieren

Om de broedmachine af te werken hebben wij diverse sluitingen en hendels beschikbaar. Hiermee kun je de deur van de broedmachine inbouwen en afsluiten. Handig als er kleine kinderen in de buurt zijn. Zo zijn de eieren in de broedmachine veilig.

Elektronica

Broedmachine elektronica vind je ook bij Kippenhuis. Dit staat bij ons in een andere categorie om het overzichtelijk te houden. Je vindt hier schakelaars, lampjes en zekeringen om alle stroom gerelateerde zaken in de broedmachine mee af te ronden.