Montage Onderdelen

Voor het in elkaar zetten en afbouwen van de zelfbouw broedmachine heb je montage- en afwerkingsonderdelen nodig. In ons assortiment vind je hendels, ventilatierozetten, kistsluitingen en bijvoorbeeld deurscharnieren om je zelfbouw broedmachine af te bouwen. Snel uit eigen voorraad bij jou thuisbezorgd.

Meer informatie over Montage Onderdelen
Tonen als Grid List

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Ventilatierozet afstellen

Met een ventilatierozet kun je de luchtvochtigheid in de broedmachine beïnvloeden. Elke zelfbouw broedmachine wordt beter met een ventilatierozet. Voor optimale controle kun je naast de standaard rozet zelf met een pvc-pijpje een kleintje maken om de luchtvochtigheid nog beter te kunnen afstellen.

Sluitingen en scharnieren

Om de broedmachine af te werken hebben wij diverse sluitingen en hendels beschikbaar. Hiermee kun je de deur van de broedmachine inbouwen en afsluiten. Handig als er kleine kinderen in de buurt zijn. Zo zijn de eieren in de broedmachine veilig.

Elektronica

Broedmachine elektronica vind je ook bij Kippenhuis. Dit staat bij ons in een andere categorie om het overzichtelijk te houden. Je vindt hier schakelaars, lampjes en zekeringen om alle stroom gerelateerde zaken in de broedmachine mee af te ronden.