MS 140 Broedmachine - Slaglatten

check-circle Op bestelling

loader
Loading...
Waarom Kippenhuis.nl?
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Besteld voor 21:30, morgen in huis!
  • 365 dagen bedenktijd
  • Vrijblijvend advies. Bel 085-0440500

Productinformatie

De MS 140 broedmachine is een slaglatten broedmachine met een middelgrote capaciteit van 180 eieren. De Broedmachine is stabiel en nauwkeurig waardoor je hoge uitkomsten kunt verwachten.

  • plus-circle Het keren van de eieren gaat volledig automatisch
  • plus-circle Het slaglattensysteem zorgt voor een gelijke verdeling van temperatuur en lucht
  • plus-circle Doordat de motor buiten de broedmachine aanwezig is, wordt deze minder snel vies
  • minus-circle Luchtvochtigheidsregeling moet apart aangeschaft worden

Broedmachine met hoge kwaliteit

De MS 140 broedmachine is een vierkante, houten broedmachine met een witte kleur. Door zijn middelgrote capaciteit van 180 kippeneieren en doordat de temperatuur en luchtvochtigheid goed te regelen zijn en nagenoeg constant blijven, is de machine erg geschikt voor de sport of hobbyfokker. De eierrekken zijn geschikt voor eieren die een vergelijkbaar grootte hebben met de eieren van duiven, fazanten, krielkippen, kippen en eenden. Om eieren uit te broeden die veel groter (zoals ganzeneieren) of kleiner (zoals kwarteleieren) zijn, kun je aparte eierrekken aanschaffen. Het is bij de MS 140 slaglatten broedmachine mogelijk om een uitbreiding aan te schaffen waarbij de luchtvochtigheid automatisch geregeld wordt.

Het keren van de eieren

De broedeieren worden in deze machine automatisch gekeerd. Het is mogelijk om de eieren van één keer per minuut tot één keer per zes uur te laten keren. Dit zorgt ervoor dat je niet elke dag aanwezig hoeft te zijn om de eieren te keren.

Slaglattensysteem

De MS 140 onderscheid zich van andere broedmachines met het slaglattensysteem. Bij dit systeem draait de ventilator om de eieren heen, waardoor alle eieren goed geventileerd worden. Zo blijft de temperatuur constant. Dat zorgt voor betere resultaten. Daarnaast zorgt de externe motor ervoor dat de motor schoon blijft na de uitkomst van de eieren.

Gemakkelijke reparatie

De garantie van de MS slaglatten broedmachine is twee jaar. Echter staan deze broedmachines erom bekend dat ze jaren mee gaan. Er wordt gebruikt gemaakt van gemakkelijk verkrijgbare onderdelen (soms zelfs bij de bouwmarkt). Dit maakt de broedmachine ideaal want mocht deze uitvallen heb je hem zo weer aan de praat. 

Waarom een broedmachine van MS?


MS is een Nederlands merk, de broedmachines worden met de handgemaakt in Nederland. Anders dan de meeste merken levert MS al zijn broedmachines met een Nederlandstalige handleiding.MS broedmachines behouden hun waarde. Omdat deze broedmachines zo degelijk zijn, zijn ze erg tijdloos. Oude modellen worden nog steeds veel gebruikt. Wanneer je een machine van MS aanschaft, weet je zeker dat je hier nog vele jaren plezier van kunt hebben.De thermostaat werkt bij MS broedmachines op 0,1 graad nauwkeurig en de broedmachine zou gemiddeld maximaal 0,3 graden van de ingestelde temperatuur mogen afwijken. De thermostaat laat alleen de werkelijke waarde zien, geen gemiddelde.


Productspecificaties chevron-down chevron-up

SKUMS_0028
Overschijf voorraad tekstOp bestelling
Verzendgewicht43kg
Type broedmachineSlaglattenbroedmachine
KeersysteemAutomatisch keren
Geschikt voorKippeneieren, Eendeneieren, Kalkoeneieren, Duiveneieren, Kwarteleieren*, Ganzeneieren*
Capaciteit (Kippeneieren)140,00
Capaciteit (Eendeneieren)140,00
Uitkomst mogelijkheidJa
HygrometerJa
ThermometerJa
VochtregelingNee
KoelfunctieJa
Garantie2 Jaar
MerkMS broedmachine
MateriaalHout
KleurWit

Reviews chevron-down chevron-up

Laat een productbeoordeling achter voor MS 140 Broedmachine - Slaglatten

Maak kans op leuke prijzen door een productbeoordeling achter te laten. Zo weten wij én andere dierenliefhebbers meteen wat je van het product vindt. Bovendien spaar je hiermee voor gratis producten.

Schrijf je eigen review
Reviews
exclamation Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak een account aan