Uitzetbakje voor roofmijnten

Bekijk productomschrijving
0,45
Op voorraadBesteld voor 21:30, morgen in huis!
Waarom Kippenhuis.nl?
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Besteld voor 21:30, morgen in huis!
  • 365 dagen bedenktijd
  • Vrijblijvend advies. Bel 085-0440500
Productinformatie

Het uitzetbakje van Refona kan goed gebruikt worden bij het uitzetten van roofmijten. Kippen kunnen er niet bij komen en de roofmijten kunnen zich goed klaarmaken voor de jacht op de bloedluis.

+ Het uitzetbakje kan hergebruikt worden
+ Veilige omgeving voor de Dutchy’s roofmijten

Het uitzetbakje kan worden gevuld met Dutchy’s roofmijten en is ideaal om te gebruiken in kippenhok, volières en terraria. De dieren kunnen er niet bij komen en het is geen probleem wanneer het bakje omgestoten wordt. Via een kleine opening kunnen de roofmijten eruit kruipen om de bloedluis aan te vallen en op te eten. Het uitzetbakje kan worden bevestigd aan de zitstokken in het kippenhok of aan buitenkant van broedkooien.

Dutchy’s roofmijten

De Dutchy’s roofmijten eten andere mijtsoorten, waaronder de beruchte bloedluis. Bloedluis is een veelvoorkomend probleem in het kippenhok en het leeft van de bloed van de kippen. De roofmijten zijn onschadelijk voor de kippen zelf en zijn een natuurlijke manier van bloedluisbestrijding. Dutchy’s roofmijten kunnen zowel worden uitgezet door middel van bevochtigingsmatjes, met uitzetbakjes en de Mite Booster patronen.

INHOUD NIET INBEGREPEN!

Specificaties
  • Art.nr.
    K00329
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Maak kans op leuke prijzen door een productbeoordeling achter te laten. Zo weten wij én andere dierenliefhebbers meteen wat je van het product vindt. Bovendien spaar je hiermee voor gratis producten.

Schrijf je eigen review
Productspecificaties
 
  • Art.nr.
    K00329