Verkoop

Super scherp geprijsde kippenspullen en pluimvee toebehoren vind je in onze Sale! Uitlopende producten, tweedehands of producten met een kleine beschadiging maar ook extra goedkope broedmachines, kippenhokken en kippenvoerbakken. Let wel op: Het aanbod is beperkt en op = op.

Meer informatie over Sale

Sale bij kippenhuis

Je hobby uitvoeren en besparen doe je bij kippenhuis. Deze artikelen zijn echte koopjes. Voor alle artikelen geldt wat je van Kippenhuis mag verwachten; De kwaliteit is goed, ons retourbeleid blijft hetzelfde (mits het bij de producten vermeld staat) en ook de minimale garantie van 2 jaar krijg je gewoon op deze producten. Het enige wat anders is, is de scherpe prijs! Wat vind je hier:

  • Aanbiedingen: Producten die tijdelijk in de aanbieding staan vind je in onze sale categorie. Het aanbod is beperkt dus let goed op.
  • Beschadigde producten: Soms krijgen we een retour terug die is beschadigd. Weggooien is zonde en daarom verkopen wij deze producten met korting. Slechts beperkt te koop.
  • Tweedehands broedmachines: heel soms bieden wij een gebruikte broedmachine aan. Wij vermelden alles duidelijk bij het product.
  • Uitlopende producten: soms gaan producten uit het assortiment. Deze zetten wij dan ook te koop met een scherpe prijs!

Goedkope broedmachine kopen

Als je kunt besparen op je broedmachine is dat erg fijn. Een goedkope broedmachine biedt daarom uitkomst. Maar let er op dat dit niet de betrouwbaarheid van de broedmachine beïnvloedt. Je wilt immers niet het risico lopen dat de eieren niet uitkomen, dat zou erg zielig zijn. Goedkope broedmachines vind je bij Kippenhuis zonder dat de kwaliteit daaronder lijdt. Alle broedmachines in het assortiment zijn getest en je kunt er goede resultaten van verwachten.

Goedkoop kippenhok kopen

Het kippenhok is het huis van jouw kippen. Hoe groter hoe beter! Maar daar hangt vaak een prijskaartje aan vast. Hoe kun je het beste van beide werelden combineren? Door een afgeprijsd kippenhok bij Kippenhuis te kopen. Een goedkoop kippenhok vind je in deze categorie. Zorg er wel altijd voor dat het kippenhok aan jouw wensen en die van de kippen voldoet. Laat goedkoop geen duurkoop worden.