Rcom 20 Pro USB

489,00
2-3 dagen levertijd
Waarom Kippenhuis.nl?
  • Gratis verzending vanaf €60
  • Besteld voor 22u, morgen in huis!
  • 365 dagen bedenktijd
  • Vrijblijvend advies. Bel 085-0440500
Productinformatie

Met de Rcom 20 USB kun je het complete broedproces op de computer volgen. Je kan het broedproces in detail controleren terwijl de broedmachine alles automatisch regelt.

+ De voortgang van het broedproces kan op de computer gevolgd en opgeslagen worden op de computer
+ Met programma’s voor de meest gehouden vogelsoorten om alles automatisch te laten verlopen
+ Automatische regeling van de luchtvochtigheid.
+ Dit model heeft een beter luchtcirculatiesysteem, een betere isolatie en een nauwkeuriger vochtsysteem dan de King Suro.
+ De eieren worden automatisch gekeerd
+ De voortgang van het broedproces kan op de computer gevolgd en opgeslagen worden op de computer
+ 3 losse keerroosters voor 20 kippen, 10 ganzen en 52 kwarteleieren. 

- Ten opzichte van andere broedmachines is de Rcom 20 Pro vrij prijzig.

De Rcom 20 Max is een ideale broedmachine voor de enthousiaste hobbyist, deze machine werkt volledig automatisch. Na het vullen van het waterreservoir en het selecteren van de vogelsoort, doet de broedmachine al het werk. Het waterreservoir kan gemakkelijk bijgevuld worden zonder de broedmachine open te hoeven maken. De Rcom 20 USB is een witte, vierkante broedmachine met afgeronde hoeken. De bovenkant is volledig doorzichtig, waardoor de eieren (en later de kuikens) perfect te bekijken zijn. Het luchtcirculatiesysteem is zeer goed en ook de isolatie is perfect. Zeker in vergelijking met de King Suro, heeft de Rcom 20 USB ook een beter vochtsysteem.

 Met USB-functie aansluiten op de computer
Met de USB-functie kan deze broedmachine gemakkelijk aangesloten worden op de computer. Op de computer kan vervolgens gevolgd worden hoe het broedproces verloopt, deze gegevens kunnen ook opgeslagen worden. Ook kan de broedmachine via de computer bestuurd worden. Het is mogelijk om bij te houden of het gewicht van de eieren afneemt en of de dichtheid van de eieren afneemt. Als dit het geval is, kun je hiernaar handelen. Met deze functie kan de software ook nog geüpdatet worden.


Programma’s
De Rcom USB 20 komt met programma’s voor kippen, eenden, kwartels, fazanten, pauwen, ganzen, wilde ganzen, goudfazanten en kalkoenen. Deze vogelsoorten hebben namelijk allemaal een andere optimale temperatuur en luchtvochtigheid. Daarnaast komen de eieren allemaal uit na een ander aantal dagen.

Met de programma’s wordt de juiste luchtvochtigheid automatisch ingesteld en zal de temperatuur goed voor de vogelsoort ingesteld worden. Daarnaast stopt de broedmachine op tijd met het keren van de eieren. Aan het einde van de broedperiode zal de luchtvochtigheid en de temperatuur veranderen. Het is ook mogelijk om zelf een nieuw vogelsoort toe te voegen of een eigen programma naar wens te maken, waarbij de instellingen zelf aangepast dienen te worden.

Alarmfuncties
De Rcom 20 Max heeft meerdere alarmfuncties. Wanneer het water bijna op is, zal er een alarm afgaan. Ook wanneer de temperatuur van de broedmachine te veel afwijkt of wanneer de luchtvochtigheid te veel afwijkt, zal er een alarm afgaan. Hiermee kun je snel ingrijpen, zodat de resultaten zo min mogelijk negatief beïnvloed worden.

Specificaties
Meer informatie
ArtikelnummerRC_0016
Type broedmachineMotorbroedmachine
KeersysteemAutomatisch keren
Geschikt voorKippeneieren, Eendeneieren, Ganzeneieren, Kwarteleieren
Capaciteit

20 Kippeneieren

20 Eendeneieren

10 Ganzeneieren

40 Kwarteleieren

UitkomstmogelijkheidJa
Temperatuur bereik20 - 42 graden Celsius
Temperatuur alarmJa
Automatische programma'sKip, Eend, Kwartel, Fazant, Pauw, Gans, Wilde gans, Goudfazant en Kalkoen
Digitaal displayJa
Automatische vochtregelingJa
Automatische stop keersysteemJa
KoelfunctieJa
Onderdelen

Rcom onderdelen

Stroomverbruik48 Watt
Voltage220 - 240 Volt
MerkRCOM
Inhoud doos

Broedmachine

USB kabel

DVD

Keerroosters voor kwarteleieren, ganzeneieren en kippeneieren

Engelse handleiding

Adapter

Versimpelde handleiding

Verlengkaart voor garantie

Afmetingen (l x b x h)41 x 50 x 16 cm
MateriaalKunststof
Gewicht6kg
Schrijf je eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Maak kans op leuke prijzen door een productbeoordeling achter te laten. Zo weten wij én andere dierenliefhebbers meteen wat je van het product vindt. Bovendien spaar je hiermee voor gratis producten.