Ms Broedmachines

Een MS broedmachine is ideaal voor sportfokkers en scholen die een robuuste machine zoeken. De techniek van een MS broedmachine is al jaren succesvol en de uitkomst is fenomenaal. In het kleinste model kunnen 35 eieren en het grootste model heeft ruimte voor wel 2100 kippeneieren. MS broedmachine heeft ook MS uitkomstmachines voor pluimvee.

MS broedmachine is een Nederlands merk, dat is opgericht in 1989. Sinds 2010 heeft Kippenhuis MS in het assortiment, we leveren een groot deel van de broedmachines en onderdelen direct uit voorraad. Ook hebben we onze eigen reparatieservices.

Meer informatie over Ms Broedmachines
Tonen als Grid List

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
  • Groot assortiment
   Meer dan 800 producten
  • Snelle levering uit voorraad
   Morgen in huis
  • Niet goed, geld terug
   Niet tevreden, bel ons
  • Vrijblijvend advies
   Bel 085 044 0500
Tonen als Grid List

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

MS levert professionele broedmachines

Kies voor een MS broedmachine als je vaker eieren wilt uitbroeden en veel van de broedmachine verwacht. Deze broedmachines zijn gericht op sportfokkers en kippenliefhebbers die gaan voor kwaliteit. Ook voor scholen zijn dit uitstekende broedmachines. De machines hebben zich bewezen door de jaren heen door hun hoge stabiliteit en makkelijk uit te voeren onderhoud. MS heeft twee types:

 • Motor broedmachine: Geschikt voor de kleine sportfokker en voor scholen. De broedmachines zijn leverbaar met semiautomatisch keersysteem en volautomatisch keersysteem. Je hebt er één voor 35 eieren en één voor 50 eieren. Deze broedmachines leveren zeer goede resultaten.
 • Slaglatten broedmachine: Dit type is echt voor de sportfokker die een grote hoeveelheid eieren wilt uitbroeden. Deze unieke techniek zie niet terug bij andere broedmachines en geeft uitmuntende resultaten. Het klimaat in de broedmachine is door de draaiende slaglatten overal hetzelfde. De slaglatten machines zijn verkrijgbaar voor 50 tot 2100 eieren.

Een broedmachine voor de klas

Eieren uitbroeden op school is leerzaam en goed voor de kinderen om mee te maken. Gewenst is dat de eieren uitkomen en dat je dit goed kunt zien. Ook is het handig dat de eieren automatisch gekeerd worden, omdat er in het weekend niemand aanwezig is. De MS broedmachine is uitermate geschikt voor op school, daar hij voldoet aan al het bovenstaande. De broedmachine is makkelijk in gebruik en robuust, het kan wel tegen een stootje. Ook zijn de onderdelen snel te vervangen als dit nodig mocht zijn.

Garantie op een MS broedmachine

De garantie op alle producten bij Kippenhuis is minimaal 2 jaar. Zo ook op de broedmachines van MS. Controleer de broedmachine goed bij levering. Door transport kan er altijd wat misgaan, maar het komt weinig voor. Als de broedmachine het dan goed doet, gaat hij jaren mee. De eerste machines uit 1989 zijn nog steeds in gebruik.

MS onderdelen

In het assortiment van Kippenhuis vind je een groot aanbod van de onderdelen van de MS broedmachines. De belangrijkste items leveren wij uit voorraad. Ook hebben wij MS broedmachine onderdelen beschikbaar om te gebruiken voor je eigen zelfbouw broedmachine.

Broedmachine exporteren

Op verzoek kunnen wij de MS broedmachines ook laten exporteren. Vanaf de grotere modellen kan dat interessant zijn. Dit gaat in samenspraak rechtstreeks vanuit de fabriek. De levertijd op de grotere machines kan variëren van 1 tot 4 weken. Wij exporteren alleen na ontvangst van betaling.