Maak het jezelf makkelijk met een klantenaccount

Je hebt nog geen account aangemaakt bij kippenhuis. Wist je dat je met een account nog gemakkelijker kan bestellen? We hebben ook een hoop andere voordelen:

Met account krijg je automatisch spaarpunten voor leuke kortingen

  • Je hebt altijd toegang dat de inhoud voor bestellingen wat handig is voor garantie
  • Opgeslagen adressen, zodat bestellen echt gemakkelijk wordt
  • Je kunt productbeoordelingen plaatsen en hiermee prijzen winnen
  • Je krijgt gratis downloads met kippen informatie en handleidingen van producten

Als je je nu registreert staat deze bestelling ook gelijk in jouw overzicht.
Gebruik de knop Registeren onderaan deze pagina.

Afbeelding
Dit gaan we voor je doen
  1. Je krijgt een e-mail met bevestiging van je bestelling. Niet gehad? Controleer even je e-mail spam box. Neem anders even contact op.
  2. Jouw bestelling wordt aan het einde van de werkdag verwerkt. Je krijgt van ons bericht als je bestelling is verzonden. In deze e-mail zit de trackingsinformatie. Je krijgt van ons ook de factuur toegestuurd.
  3. Van onze vervoeder ontvang je de dag van levering een bericht over het tijdstip van aflevering. Dit kan bijvoorbeeld tussen 10.15 en 11.15 zijn of tussen 14.30 en 15.30. Wij hebben hier geen invloed op. In die email kun je onze vervoeder laten weten of je dan thuis bent of niet.
  4. Maak kans op leuke spullen door je producten te boordelen. Over 7 dagen krijg je van ons bericht met de uitnodiging om mee te doen om de door jou bestelde producten te beoordelen. 

Heb jij geen berichten gehad of is het pakket niet volgens afspraak bezorgd stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail of bel met onze klantenservice! 

overschrijven

Heb je gekozen voor de betalingsoptie “overschrijven per bank”

Als je hebt gekozen voor de optie “bank overschrijving” dan versturen wij de bestelling pas als we het geld hebben ontvangen.
Onze bank informatie vind je hier:

Onze naam:Kippenhuis.nl
Banknummer:NL72INGB0007400212
Omschrijving (jouw bestelnummer):[jouw bestelnummer]