Kippenhuis affiliatie programma

Heb je een eigen website over dieren en wil je hier geld mee verdienen? Meld je dan aan bij het affiliatie programma van Kippenhuis.nl. Het aanmelden is eenvoudig en gratis. Wij bieden je een compleet aanbod met verschillende promotiematerialen om Kippenhuis.nl onder de aandacht te brengen bij jouw bezoekers.

  • Kant en klare banners in standaard formaten
  • Een persoonlijke link waarmee we jou commissie toekennen
  • Een couponcode om bezoekers te verwijzen
  • Complete widget met producten voor op je site
  • Gratis ondersteuning en we denken met je mee als je dat wilt

Verdiensten

Ons vaste programma biedt commissie van 6% op een verkoop. Deze wordt direct goedgekeurd en als er geen retour uit voortkomt blijft de commissie staan. De cookie duur van een door jouw gestuurde bezoeker is 30 dagen. De commissie wordt toegekend op basis van “last cookie counts”. Vanaf 50 euro betalen we uit op jouw verzoek.

Aanmelden voor het programma

Via het klantenaccount op onze website kun je je aanmelden voor het affiliatie programma. Nadat je je aangemeld hebt en de benodigde gegevens hebt ingevuld (waaronder de website waar je ons wilt promoten) keuren wij je account. Je kan dan direct beginnen.

  1. Klantenaccount aanmaken op onze website.
  2. Meld je aan in je account op de pagina “affiliatie programma”.
  3. Wachten tot goedkeuring van je account. Stuur voor de zekerheid even een mailtje

Ideaal voor hobbyfokkers

Voor een hobbyfokker met kippen of andere pluimvee (met een eigen website) is die een leuke manier om wat bij te verdienen. Na aanmelding plaats je één van onze banners of het logo op je website en je bezoekers doen de rest. Een leuke manier om iets extra’s met je hobby te verdienen.

Betrokkenheid

Voor ons en onze bezoekers is het van belang dat jouw website juiste informatie bevat, niet opdringerig is en geen foute technieken gebruikt om bestellingen te verkrijgen. We moedigen iedereen aan om mee te doen maar we zijn wel opzoek naar samenwerkingen die een toevoeging zijn voor de hobby.

Meld je aan bij Kippenhuis.nl